Једноставни модни дрвени сат

Једноставни модни дрвени сат ТЕЛЕМЕТЕР: Помоћу телеметријске скале могуће је измерити растојање појаве која је видљива и чујна. Хронографска рука се ослобађа у тренутку када се види феномен; зауставља се када се чује звук, а њен положај на ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Једноставни модни дрвени сат


ТЕЛЕМЕТЕР:

Помоћу телеметријске скале могуће је измерити растојање појаве која је видљива и чујна. Хронографска рука се ослобађа у тренутку када се види феномен; зауставља се када се чује звук, а положај на скали показује, на први поглед, растојање у километрима или миљама које одвајају феномен од посматрача. Калибрација се заснива на брзини којом звук путује кроз ваздух, односно око 340 метара или 1,115 стопа у секунди. Током олује, временом који је прошао између бљеска грома и звука грома регистрован је на хронографској скали.


ТХИРД ВХЕЕЛ:

Вхеел постављено између минута и секунди точкова.

ТХИРТИ (30) МИНУТЕ РЕЦОРДЕР (ИЛИ РЕГИСТЕР)

Субдиал на хронографу који може мерити временске периоде до 30 минута.


ВРЕМЕНСКЕ ЗОНЕ:

24 једнаких сферних линија до којих је површина Земље конвенционално подељена, свака ограничена са два меридијана. Удаљеност између две суседне зоне је 15 ~ или 1 сат. Свака земља усваја. време зоне, осим земаља са више зона. Универзално стандардно време је онај од нуле зоне чија је осовина Гранивичког меридијана.

ДРУГИ:

Креативни модели личности, једноставни и елегантни

дизајн Фасхион цасуал. Чисти природни бамбус сандаловина, природно бамбусово сандаловина бирање, тако да се приближите природи. Сандалово дрво, посебно, има мирисни мирис, а мирис сандаловине има утицај смиривања и смирења ваздуха. Може да стабилизује емоције људи и допринесе спавању. То може помоћи људима у срцу, јетри, слезини и бубрегу дуго времена. .

Ебони: То је једна од драгоцјених шума. Познат је као ружино дрво Индије и жуто ружино дрво Хаинан. Ебони се производи само у Индонезији и познато је као национално благо Индонезије. Разумевање многих људи о ебанији остаје само на добром дрвету, а не разумеју ебони. У ствари, ебони као национално благо дрво природно има своје посебне особине. Дрво је тврдо, отров није нападнут, мирис је мирисан и дуготрајан, па се сматра да је маскота способна да спречи зле духове. Ебони у древној Кини одувек волели многи племенити званичници, често носени као накит или као градска кућа, с циљем мира и среће.


Hot Tags: једноставан модни дрвени сат, Кина, произвођачи, фабрика, ниска цена, цјеник
Istraga
Srodni proizvodi

Цопиригхт © Схензхен Иуцхенг Ватцх Цо, Лтд. Сва права задржана.