Сатови од фабрике са водоотпорним

Сатови фабрички са водонепропусном ВИБРАЦИЈОМ: кретање клатна или других осцилационих тела, ограничено двема узастопним екстремним положајем. У алтернативном покрету (клатно или балансу), вибрација је половина осцилације. Број сатних вибрација одговара учесталости ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Сатови по фабрикама са водоотпорним


ВИБРАЦИЈА:

Кретање клатна или других осцилационих тела, ограничено двема узастопним екстремним положајем. У алтернативном покрету (клатно или балансу), вибрација је половина осцилације. Број сатних вибрација одговара учесталости покрета сата, одређеног масе и пречником равнотеже и еластичном силом балансног опруга. Број вибрација на сат (впх) одређује разбијање времена ("кораци" друге руке). На пример, 18.000 впх једнака је трајању вибрација 1/5 секунде; на исти начин 21,600 впх = 1/6 секунде; 28.800 впх = 1/8 секунди; 36.000 впх = 1/10 секунде. До 1950-тих ручни сатови углавном су радили на фреквенцији од 18.000 впх; касније, усвојене су веће фреквенције како би се постигао нижи проценат неправилности у стопи. Данас је најчешћа усвојена фреквенција 28.800 впх, што обезбеђује добар прецизност стандардних и мање проблема подмазивања од изузетно високих фреквенција, као што је 36.000 впх.

Баланс у облику прстена се окреће око своје осовине и делује као владајући орган покрета покрета. Амплитуда (обично око 300 степени) ограничена је врло танким балансним опругом, што такође омогућава обртање смера ротације. Фреквенција промјењивих вибрација се мери у Хертз-у (Хз) или у уобичајенијим вибрацијама на сат (впх), што се понекад пише и као А / х, А за француску алтернативу (промјена). Већина данашњих ручних сатова означава фреквенције од 28.800 впх (4 Хз) или 21.600 впх (3 Хз). Мање уобичајене, али и даље пронађене у одређеним моделима, су фреквенције вибрација од 18.000 впх (2.5 Хз) и 36.000 впх (5 Хз).

ДРУГИ:

Ултра танак ружичасти златни сат. Благи улошци и кожна бирања. Браон крокодил кожни ремен. Овај врхунски мушки сат је ремек-дјело мајсторске израде. Драгоцени дрвени улошци и кожни диалери подсећају на платну главног мајстора. Смеђа смоква, богатство ораховог дрвета и смеђе коже стварају мужевни темперамент. Водоотпоран до дубине од 3 АТМ-а, дијаметар кућишта росе од 41 мм, опремљен легендарним ултра-танким покретом, дебљина је само 2,5 мм. Овај сат, звани миниатурни уметнички артикал, веома је популаран.

Платинасти ултра танки сат, украшен дијамантима. Плоча која се окреће. Сатин плава телећа трака. Овај врхунски женски сат је направљен од ремек-дела израде који је реткост и реткост. Интарзирани бројчаник перја је као платно мастер занатлије. Састоји се од павлака, патке и перја за петљу. Звучник је такође покривен сребровим листом. Са 72 дијамантима укривљеног, платинасти кућиште има пречник од 38 мм и водоотпоран је до дубине од 3 АТМ.


Hot Tags: сатови по фабрикама са водоотпорним, Кина, произвођачи, фабрика, ниска цијена, цјеник
Istraga
Srodni proizvodi

Цопиригхт © Схензхен Иуцхенг Ватцх Цо, Лтд. Сва права задржана.