Јефтини сатови за мушкарце

Јефтини сатови за мушкарце РЕТРО МОД: Неконвенционалан модеран стил модерног дизајна или хаљине (настао 1960.) односи се на моду, декор, дизајн или стил који подсјећа на ствари из прошлости (поготово из 1960-их.) РИГХТ АНГЛЕ ЕСЦАПЕМЕНТ: Такође се зове Енглески бегунац ....

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Јефтини сатови за мушкарце

РЕТРО МОД:

Неконвенционалан модеран стил модерног дизајна или хаљине (настао 1960.) односи се на моду, декор, дизајн или стил који подсјећа на ствари из прошлости (поготово из 1960-их година).

ПРАВО АНГЛЕ ЕСЦАПЕМЕНТ:

Такође се зове енглески Есцапемент.

РОЛЛЕД ГОЛД:

Танак слој злата лете на основни метал.

РОЛЛЕР ЈЕВЕЛ:

Драгуљ се монтира или седи на ваљком столу, који прима импулс од палете виљушке.

РОЛЛЕР ТАБЕЛА ИЛИ РОЛЛЕР:

Дио спуштања у облику диска постављен на балансно особље и носи импулсни пин који преноси импулсе које дају палете на равнотежу.

РЕТРОГРАДЕ:

Речено је да, уместо да направи револуцију 360 пре почетка новог мерења, помера се на скали лука (обично од 90 до 180) и на крају свог путовања се враћа одмах. Нормално, ретроградне руке се користе за индикацију

датум, дан или месец у трајним календари, али постоје и случајеви ретроградних сати, минута или секунди. За разлику од случаја кла

ДРУГИ:

Дизајнер је извукао инспирацију из одушевљених купола европске класичне архитектуре, преношући дизајн куполасте куполе са алтернативним слојевима у структуру двоструке плочице сатова, а прогресивни спољни круг подсећа на необичне уметничке особине тог историјског доба. .

Мушки ручни сат има калибар од 40мм, услед зрелог темперамента мушкараца. Изузетан женски сат има калибар од 34мм и емитује елегантно и сјајно светло.

Чиста лакирана бирање са хемисферичним двостраним анти-гларе сафирним огледалом омогућава јасно читање информација о бирању у директном светлу.

Дводелни показивачи сечења са једноставном скалом, минималистичка колокација, откривајући елегантне, племените особине.

Полирана полирана двострука маска, метална структура је јака.

Потпуно полирани наставци су благо закривљени. Овај дизајн одговара зглобу много удобније.


Hot Tags: јефтини сатови за мушкарце, Кина, произвођачи, фабрика, ниска цијена, цјеник
Istraga
Srodni proizvodi

Цопиригхт © Схензхен Иуцхенг Ватцх Цо, Лтд. Сва права задржана.