Dom > О нама
Наша историја

Основана у 2011, Схензхен Иуцхенг Ватцх Цо, Лтд је професионални произвођач сатова интегрира Ватцх Р & Д, дизајн, производња и продаја. Фабрика покрива 3000 квадратних метара. Сада компанија поседује све серије сатова од волфрамовог челика, челичне сатове серије, мултифункционалне спортске сатове, аутоматске механичке сатове, серије часовничких сатова итд., Више од 1000 сатова за купце који би могли да изаберу потпуно. Фабрика је опремљена звучним системом, укључује радионицу без прашине и потпуну оперативну процедуру, као и напредну опрему и зрелу израду. Са финим обликом и дизајном, изузетним занатом, сатови се извозе у Северну Америку, Европу, Блиски Исток, Југоисточну Азију, Јужну Америку и друге регионе.


Компанија држи концепт "Прво и поштење купца", инсистирајући на принципу "Квалитет прво и служити пажљивом", у зависности од комплетних система управљања, изградњу професионалног тима континуирано у сусрет различитим променама пословним ситуацијама. Иновирање сатова и унапређење свих радничких вјештина свих запослених како би задовољили захтеве купаца и пружили им боље услуге, постизање пријатељског и реципрочног партнерства.  


Наша фабрика

Схензхен Иуцхенг Ватцх Цо, Лтд, основана у 2011. години, је професионални произвођач сатова са интеграцијом сатова Р & Д, производња и продаја.


Наш производ

Сат, ручни сат, кварцни сат, механички сат, сат од нехрђајућег челика


Апликација производа

Време, декорација, колекција


Наш цертификат

ИНСПЕКЦИЈСКА СЕРТИФИКАЦИЈА


Опрема за производњу

1. Аутоматска говорна туш кабина

2. Одељење скупштине

3. Скупљање Одељење за руковање рукама

4. Одељење за КЦ

5. Одељење за паковање

6. Одељење за отпорност на воду

7.Мовементс Цхецкинг

8. Опрема за испитивање квалитета


Тржиште производње


Источна Европа 45,00%, Сјеверна Америка 45,00%, Сјеверна Европа 10,00%


Наш сервис

图片1_副本.jpg


Цопиригхт © Схензхен Иуцхенг Ватцх Цо, Лтд. Сва права задржана.